Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici
OK
  • Facebook Stefani Boutique
  • Stefani Boutique pe Twitter
  • Google Plus Stefani Boutique
  • Stefani Boutique pe Twitter
  • Contact

pentru ca ne pasa de sanatea ta!

Povestea noastră

Bine ai venit!

 

Eu sunt Ştefania , fondatoarea Stefani-Boutique.ro. Am devenit vegetariană în anul 2014 dupa ce lipsită de energie şi chef, prinsă într-o viaţă monotonă am început să mă documentez mult în domeniul nutriţiei şi am ajuns la concluzia că o alimentaţie care să-mi ofere energie, vitalitate şi un corp care să nu-mi pună restricţii în a face lucrurile care-mi plac şi care mă fac fericită, este o alimentaţie vegetariană cu un procent mare de crudităţi: fructe, legume, nuci, seminte si cele mai mari comori ale naturii: superalimentele.  Cum ştiu că am luat decizia corectă? Corpul meu îmi arată zilnic asta, răsplătindu-mă cu sănătate şi muuultă energie! :)

 

Mai mult decât atât am învăţat ce impact negativ au asupra sănătăţii noastre produsele de îngrijire personală şi cele de curăţenie, convenţionale, ce conţin foarte multe ingrediente toxice. În momentul în care am inlocuit majoritatea produselor clasice cu alternativele lor naturale, am început să mă simt şi mai bine, iar micile probleme de tot felul au dispărut rând pe rând.

 

Şi nu în ultimul rând compasiunea pentru animale şi dorinţa de a proteja planeta m-au facut să iau această decizie şi să mă îndrept spre produse naturale, reciclabile, non-poluante, vegane (netestate pe animale) cât mai puţin chimizate, care nu fac rău şi nu distrug.

 

Aşa a luat naştere Stefani-Boutique, din dorinţa mea de a aduce laolaltă pentru tine, produse testate de mine, de care am fost foarte mulţumită, produse verificate: de la ce conţin, până la cum au fost obţinute, pentru ca tu să te poţi bucura de produse sănătoase, naturale care să te ajute în drumul tău spre o viaţă sănătoasă şi frumoasă.

 

La Stefani Boutique, totul se face cu grijă şi atenţie de la alegerea produselor de pe rafturile noastre virtuale până la ambalarea şi expediere coletelor către tine, om frumos dornic de un stil de viaţă sănătos, care meriți tot ce este mai bun! Mai mult decât atât îți oferim și motive serioase pentru care să ne alegi pe noi. Vezi AICI care sunt acestea.

 

Apropo, te invit să te înscrii în comunitatea Stefani unde vei fi la curent cu toate noutăţile, articolele publicate pe blog ce cuprind: reţete, istorisiri din experienţa proprie şi noutăți în materie de sănătate. Mai mult ţi-am pregătit şi un CADOU - Ebook-ul “ Ghid pentru o viață sănătoasă”  care te ajută să-ți recapeți energia, să elimini toxinele și să-ți regăsești echilibrul. Intră și tu în comunitate oamenilor frumoși și sănătoși!

MĂ ÎNSCRIU ȘI VREAU CADOUL!

 

Pupici verzi şi sănătoşi,