Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici
OK
  • Facebook Stefani Boutique
  • Stefani Boutique pe Twitter
  • Google Plus Stefani Boutique
  • Stefani Boutique pe Twitter
  • Contact

pentru ca ne pasa de sanatea ta!

De ce noi?

 

    Alege Stefani Boutique pentru că îți oferim:

 

 

 

Garanția satisfacției

Ai 30 zile la dispoziție să returnezi produsele dacă te răzgândești. Returul este GRATUIT prin colaboratorii nostri, iar banii vor fi returnați prin transfer bancar în maxim 15 zile de la primirea produselor. Poți opta și pentru varianta de înlocuire sau schimbare a produselor.  Ca să beneficiezi de această garanție produsele trebuie să fie sigilate. Trebuie doar să ne anunți prin email sau telefonic.

 

Garanția calității

Fiecare produs în parte a fost verificat înainte de a-l aduce in boutique. Căutăm cele mai bune produse din gama lor pentru că ne pasă de sănătatea TA!  :) Refuzăm colaborarea cu furnizorii care nu ne pun la dispoziție informații detaliate cu privire la procesul de producție și la ingredientele folosite.  Produsele naturale sunt convenționale la cea mai buna calitate a lor,  produsele bio nu conțin pesticide, insecticide și au certificare ecologică verificată, produsele raw(crude) au certificare, produsele vegane nu conțin ingrediente de origine animală.
Dacă din anumite motive consideri că produsele nu se ridică la așteptările tale, îți returnăm banii prin transfer bancar în maxim 14 zile. Trebuie doar să ne anunți prin email sau telefonic.

 

Garanția livrării

 Dacă din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată îți schimbăm produsul/produsele sau iți returnăm banii. Te rugam doar să ne anunți telefonic sau prin email ca sa putem lua măsurile necesare.

 

Livrare gratuită/ livrare cost fix

Pentru comenzile peste 150 RON transportul este GRATUIT indiferent de greutate sau zona de livrare. Comenzile sub 150 RON beneficiaza de transport  fix 14 RON indiferent de greutate sau zona de livrare.

 

Garanția livrării la timp

Toate coletele pleacă din depozitul nostru la timp (în aceiași zi pentru comenzile plasate până la ora 13:00 și a doua zi pentru comenzile plasate după ora 13:00). În cazul în care coletul nu este livrat în timpul estimat de compania de curierat (maxim 72 ore de la procesarea comenzii) îți oferim o reducere de 10% la următoarea comandă. Deși nu este vina noastră vrem sa te asigurăm că ne luăm treaba foarte în serios și facem tot posibilul să îți oferim o experiență plăcută.

 

 Garanția cruelty free

Produsele noastre nu sunt testate pe animale. Dacă primești un produs care nu îndeplinește această condiție îți returnăm banii.Trebuie doar să ne anunți prin email sau telefonic.


Produsele tale preferate pe rafturile noastre

Ai anumite produse pe care ți-ai dori să le găsești pe rafturile Stefani Boutique care îndeplinesc criteriile noastre de calitate și sănătate? Scrie-ne pe email si le vom avea în vedere pentru a le aduce in boutique.

 

Consiliere gratuită

Echipa Stefani Boutique este continuu preocupată de un stil de viață sănătos. Daca ai întrebări suplimentare legate de modul de utilizare a produsele noastre te rugăm să ne contactezi telefonic sau prin email. îți vom răspunde cu plăcere la orice intrebare. :)